Iedereen heeft recht het beste uit zichzelf te halen, erbij te horen en van betekenis te zijn. Ook kinderen en (jong) volwassenen die iets speciaals nodig hebben. Grijp is er voor mensen met leer- ontwikkel en/of gedragsproblematiek en hun omgeving zodat ook zij het leven kunnen grijpen.

Een gezin en familie zijn -samen met andere mensen in een systeem- vaak ontzettend belangrijk voor iemands ontwikkeling. Je bent immers samen opgegroeid, je wordt door elkaar gevormd.

Ook als iemand problemen ervaart en hulp nodig heeft, is er voor de omgeving een belangrijke rol weggelegd. Bij Grijp hechten we er veel waarde aan om gezins- en/of familieleden te betrekken bij de hulpverlening.

De begeleiding die Grijp biedt is dan ook niet alleen op het kind of de (jong) volwassene gericht. Het heeft ook als doel om ouders/verzorgers, en andere belangrijke personen uit de omgeving, verder op weg te helpen en te betrekken in de hulpverlening.

Wil jij je leven, of dat van je kind beter inrichten? Dan zit je hier goed. Samen met jou kijken we welke ondersteuning het beste bij je past.